Rutiner i köket!

• De låsbara skåpen, kyl och frys tillhör kioskverksamheten. Lås upp med nycklarna. Fönstret till kiosken är också låst.
  • Timern för spis och kaffebryggare sitter bakom kaffebryggaren. Tiden räcker ca 30 minuter så ni får trycka igång den efter det.
  • Det finns bullar, korv och bröd paketerat i frysen. Ta inte upp mer än vad som går åt. Det går snabbt att tina mer i micron.
  • Ställ ut den svarta pantkassen.
  • På fällbordet utanför kiosken ställer ni ketchup, senap, skedar, mjölk och socker så man ta själv. Det underlättar arbetet.
  • En kanna kaffe går för det mesta alltid åt, det går att brygga halva kannor också.
  • Skriv på listan i kiosken om något tar slut, det finns block för detta i skåpet.
  • Bjud domare och tränarna på kaffe. Vid A-lagsmatcherna ska domarna serveras kaffe, dricka och kaka eller liknande innan matchstart.
  • Arvode till F02 NV2, PO5 N vit  och PO4 N vit domarna tas ur kioskkassan av ledarna efter varje match: 200:-, be domarna signera i boken på Granvalla att de tagit emot pengar.
  • Bollkallarna vid A och B - lags matcher får handla i kiosken för 15:-

(godis eller korv + dricka)

• Om du gillar att baka, får du gärna ta med något att sälja till kaffet!
  • Glöm inte att låsa skåp och fönster innan du går!

Vid frågor, Ring oss gärna!

Ann-Charlotte Tandin     0766-432 437

Ann-Sofie Krantz             0702-252 490

Birgitta Andersson          0703-056 911

Tack för att ni ställer upp!

Uppdaterad: 23 APR 2015 21:22 Skribent: Håkan Hammarin