Hoppa till sidans innehåll

100% concentrated power of will!

02 APR 2011 18:39
7-2 mot Månsarp är vad man kan kalla urladdning för att inte fått spela föregående helg. Det verkar som killarna har haft kul och hittat formen - för bättre start på Smålandscupen kunde man knappast hoppas på.
  • Skapad: 02 APR 2011 18:39

Men det är kontinuitet i spelet som ger resultat och en sådan här seger kan påverka på många sätt. 

 

Offensiven ser ut att ha funkat ordentligt bra - men "bra anfall vinner matcher - bra defensiver vinner titlar". När man hittar rätt i båda delar, som i matchen mot Månsarp, så finner man viss harmoni. 

 

Men det gäller att pumpa vidare och fungera som ett lag och helt plötsligt inte börja göra allt själv - där har Hallberg en järnhand vet jag och jag tror att han och staben tar tag i sådant om det skulle hända. 

 

Jag vill också passa på att gratulera grabbarna till en riktigt go seger - jag vet att de firar på bästa sätt, precis som alltid! Bra jobbat, håll på vinnarinstinkten, tävla hela tiden med er själva och fortsätt vara hungriga efter segrar.

 

Själv kommer jag precis från ett varmt Örjans Vall - 0-0 mot Kalmar är väl okej för en premiärmatch även om jag absolut ställer högre krav på HBK i framtiden. Det var jämnt och chanserna uteblev, men man kan ändå se potential även om kvaliteten självklart måste höjas. Till skillnad från Halmstad så hoppas jag att ni där hemma VÅGAR spela fotboll hela tiden och vågar anfalla och orkar försvara. 

 

Det hoppas jag få se och uppleva i sommar! 

Skribent: Ivan Lindholm

klart.se

 

 

Camilla blev segrare i årets Trollet. 6/6 2018

 

Några av deltagarna.

 

Postadress:
Annebergs GIF
Granvalla
57023 Anneberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info