Hoppa till sidans innehåll

6 pinnar i helgen ger mersmak inför AGIF-Sävsjö

11 MAJ 2011 15:00
6 poäng inkasserade i helgen alltså. Första riktiga testet för A-laget, Näshult borta, samt B-lagets revansch, Hvetlanda hemma, kunde inte gå bättre.
  • Skapad: 11 MAJ 2011 15:00

Man blir sådär lättad och samtidigt hoppfull när man ser AGIF spela som de gjorde i Näshult under strålande sol. 40 spänn - money well fucking spent! Visst, vi som var där såg ju att Näshult inte var oävna, inte alls. Men jag tycker ändå att Anneberg ledde rättvist med 3-0 sett till spel och lägen. Tyvärr blir det lite väl nervöst i slutet när de lyckas hugga in 2 snabba, men det ser ut som AGIF-syndromen, att leda för att sedan tappa ledningen i slutet, är på väg att gå mot sitt slut.  

 

Två mål från en halvskadad Jocke och ett drömmål från Broberg gjorde saken biff. Eller var det en strumprullare? Bara vår egen egen lille Sherminator kan svara på det. Snyggt som bara den blev det i alla fall!

 

B-laget - vart ska jag börja... Förutsättningarna var väl inte de ljusaste. Fjolårets överlägsna seriesegrare tillika Annebergs motståndare för kvällen, Hvetlanda GIF, hade bestämt sig för att stanna kvar i Utveckling B (jag tror de gick obesegrade genom fjolårets seriespel...?) och vi ville helst inte se på fjolårets resultat mot dem. 

 

Den här gången blev det annorlunda. 

 

Med en imponerande insats i andra halvlek kunde vi döda matchen med ter snabba mål och så fort de reducerade så trollade Agge bara in 4-1. Hur säkert som helst! En riktigt, riktigt bra värdemätare och jag ser inte ritkgit hur B-laget kunde förlora matchen innan med hela 4-0. Men nu ser vi framåt...

 

...till ikväll då Granvalla gästas av Sävsjö FF! Utan att dra på för mycket krydda över denna matchen så säger jag direkt att den ska Anneberg vinna med marginal, av tidigare resultat att döma. Anneberg har en av seriens hetaste offensiv just nu och Sävsjö har släppt in flest mål av alla - och framförallt gjort 0. Men vi ska inte glömma att detta Sävsjö spelade i division fyra förra året, och stora delar av den truppen kan infinna sig på Granvalla. Tankar på underskattning ska vi alltså ta avstånd ifrån - ut och gå på knock direkt, AGIF!

 

Nu kanske Hallberg och Lürén slutar tjata ytterligare ett tag...

 

/Thamo

Skribent: Ivan Lindholm

klart.se

 

 

Camilla blev segrare i årets Trollet. 6/6 2018

 

Några av deltagarna.

 

Postadress:
Annebergs GIF
Granvalla
57023 Anneberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info