Blickarna riktas mot seriefinalen i Näshult

07 MAJ 2011 13:06
Malmbäcksmatchen gick vi vidare från utan större men, dock med 3 sköna poäng. Vi tar med oss det positiva inför den första, längre resan till Näshult, som själva har tre raka segrar i bagaget.
  • Skapad: 07 MAJ 2011 13:06

Näshult har jag ingen koll på mer ä att de slagit Solberga och att de leder Annebergs division 5-serie. Bara det borde räcka för att grabbarna ska förstå att detta är inget lag man ställer ut skorna mot. Jag räknar med att Anneberg går ut med 100% inställning och går på knock direkt från avspark. Men det där är jag säker på att Hallberg och Gren tar tag i.

Vidare är förutsättningarna sådana att Anneberg faktiskt fått en flygande start på sin divsion 5-resa. Två segrar direkt i inledningen har nog get killarna gott om självförtroende och en vinnarinstinkt. Men instälningen är nog det viktigaste det här laget behöver - för talangen och kunnandet finns redan där. allt beror på hur killarna tar hand om förutsättningarna. Gör de det på fel sätt blir det svårt - på rätt sätt kan det gå hur långt som helst....

Ingenting är gratis, och jag kan bara önska grabbarna lycka till och att de gått in i sin bubbla!

Thamo