Hoppa till sidans innehåll

Chans för AGIF att rycka i helgen

14 MAJ 2011 02:05
Då är det dags för tidigt toppmöte återigen. På lördagen åker Annebergs GIF och tar sig an serietrean Holsby, som ligger på samma poäng men med en match mindre spelad.
  • Skapad: 14 MAJ 2011 02:05

Lürén och Hallberg på mig återigen. 

 

Det har dock varit en lång dag för mig, med sista dagen på VFU:n och heldag med Ivano Lindholmo (ja, så hette vårt lag i natturneringen på högskolehallen). Men det är en annan och lång historia.

 

Nu ligger fokus på att ta 3 poäng mot Holsby i Holsby. 

 

Coach Hallberg menar själv att det gick alldeles för enkelt mot Sävsjö, som slutade 10-0 efter hela 5 mål av Sickan dagen innan hans födelsedag. Snacka om skön present killen fick. Värre otur hade Jocke Strandh som efter tveksamt omdöme från domaren ådrog sig ett rött kort. Han hann med ett mål innan utvisningen, men missar nu som bekant den viktiga matchen mot Hoslby. 

 

Det gäller nu att hålla uppe fokus och vara glada för att man kunde göra jobbet mot Sävsjö som i alla fall jag förväntade mig. Nu vet alla om att det blir betydligt svårare mot ett på pappret mycket starkare Holsby. Men det är också det som bekant Hallbergs jobb att få gubbarna på rätt väg, men man kan alltid hjälpa honom på traven och gå in i sig själv och höja sig ett snäpp. Det kan man. 

 

Visa nu att det inte är någon tillfällighet alls att AGIF leder serien! Gå på knock!!

 

/Thamo

Skribent: Ivan Lindholm

klart.se

 

 

Camilla blev segrare i årets Trollet. 6/6 2018

 

Några av deltagarna.

 

Postadress:
Annebergs GIF
Granvalla
57023 Anneberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info