Hoppa till sidans innehåll

Dags att ta sig över nästa mur

18 JUN 2011 11:00
Inom bara ett par timmar sparkas den svartvita matchbollen av på Granvalla. Den här gången är det Alseda featuring Ädelfors som gästar Annebergs stolthet och jag minns att de är ett tufft spelande gäng som varken gör eller släpper in många mål.
  • Skapad: 18 JUN 2011 11:00

Laget måste sägas är lite skadedrabbat inför dagens drabbning. Båda etablerade mittbackarna Kalle Hagström och Sven Björquist avstår spel och det återstår att se vem Stefan Lorentzon får spela med i mittlåset. Bloggen kan avslöja att det ryktas om debut för Simon Vestberg på den positionen, samtidigt som Emil Starck kallats in som är en stark mittback från B-laget. 

 

I övrigt har inget avslöjats om dagens trupp, mer än att Micke Gustavsson kommer tillbaka från sin semester på Mallorca. 

 

Jag klippte gräset igår så det blev kort som fan, så idag uppmanar jag alla spelare att vi kan rulla ut motståndet. Som jag skrev innan så är Alseda/Ädelfors ett relativt målsnålt lag och om de är som de var för ett par år sen när vi mötte dem så är det ett tufft spelande lag som är svårt att knäcka, även om vi får mycket boll att styra och ställa med. Nyckelorden från mig inför denna drabbning är att alla vinster inte behöver vara stora och att vi ska ha tålamod i vårt spel så kommer resultatet eftersom!

 

Men det jag är säker på är att 100% inställning är vad som krävs från våra grabbar idag. Detta är näst sista matchen innan vi får uppehåll och jag är säker på att vi vill avsluta på bästa sätt med två vinster. Det skulle ge oss utrymme att ladda inför våren senare i år. 

 

Så nu tar vi tjuren i hornen och kör över Alseda!!

Skribent: Ivan Lindholm

klart.se

 

 

Camilla blev segrare i årets Trollet. 6/6 2018

 

Några av deltagarna.

 

Postadress:
Annebergs GIF
Granvalla
57023 Anneberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info