Det går bra nu

30 MAJ 2011 13:32
Ni har säkert alla hört låten: Petter - Det går bra nu (åtminstone refrängen). Okej, nu handlar det inte om pengar men man kan ju minst sagt säga att "poängen rullar in som de ska".
  • Skapad: 30 MAJ 2011 13:32

Sitter och tänker på hur fort det har gått för Annebergs GIF de senaste åren. Nu är man obestridd etta i division fem efter några trocklande år i sexan. Visst, men trodde och hoppades att man skulle hålla sig kvar - men många är nog riktigt förvånade över att Annebergs GIF övertygar som de gör detta året.

Respektlöst är bara förnamnet.

Jag presenteradee nyligen lite statistik på chatten om resultat när jag skriver och inte skriver blogginlägg innan matcher. Så nu får vi se om Lürén kommer att tjata på mig innan kommande match eller om han är lika skrockfull som Tosse.

Men jag vill avsluta inlägget med dessa ord:

Vi ska vara jäkligt stolta över det som Anneberg gör just nu. Men vi ska fan inte vara nöjda.

1. Gillar ju när det är jämna matcher.. Så jag vill se ett inlägg om dagens match nu..

(Jocke 2011-06-02 kl 13:41) Anmäl