Hoppa till sidans innehåll

Framgångrik sportvecka

16 MAR 2011 00:53
Precis som rubriken antyder så har det i stort sett gått felfritt i sportens senaste idrottsvecka. Spurs vidare i CL, AGIF vinner och HV är utslagna ur elitserieslutspelet. Enda minuset är att Brynäs inte riktigt har flytet inne nu och behöver ta tre raka mot Färjestad för att ta sig vidare.
  • Skapad: 16 MAR 2011 00:53

Enligt min nära vän Jocke så hade han en framgångsrik helg. Nej Steven, inte med damerna, det vet jag inte. Rykten går dock, att han dejtar största rivalens tränares plastdotter... Återigen nej Steven, inte bokstavligt talat "plast"!

 

Det jag främst vill påpeka är att han hade en poängskörd som gör mitt tips om 20 mål ljusare. 6 mål och 2 assist är att hänga i julgranen det. Ty denna information är den enda jag tagit del utav. Vet inte om Hallberg lärt sig läsa meddelanden eller om det är "svara"-delen han inte förstår. ;)

 

Dock mycket imponerande återigen! Härligt att se att hela laget presterar med 12-1 i målskillnad!

 

Om vi ska se på europafotbollen då. Toppenham gick som bekant vidare (som enda lag från norra London, skall tilläggas) till kvartsfinal! Grymt stort och ett kvitto på att de är på väg att slå sig in bland de stora grabbarna. Det de måste fokusera på, tycker jag, är att lyckas behålla de stjärnor som de nu har. Bale, Modric, van der Vaart, Crouch... Listan kan göras lång, haha. Mycket imponerande att slå ut Serie A-ledaren Milan, dessutom.

 

HV åkte ut mot AIK i fyra raka. Jag måste säga att som Brynäsare så ryckte det lite i mungiporna efter varje match. Idag sprack läppen, så att säga. Se det åsido, AIK gör en sjukt imponerande matchserie, och har slutspelets i särklass bästa målvakt som verkligen har varit en mur. Grattis! Nu hoppas vi på att Brynäs får lite puckstudsar med sig och vänder mot Färjestad!

 

Det ska bli kul att se hur matchen mot Holsby slutar i helgen. Lite nytt motstånd, intressant! Hagapojkarna vet vi vad de går för och som coach skrev på chatten: det finns inga ursäkter för att inte träna i veckan! Det är kul att se sådant. Nu vet alla om att nu får ingen slöa till det utan det gäller att vara villig och alert. Kör hårt nu gubbar!

 

/Iváno

Skribent: Ivan Lindholm

klart.se

 

 

Camilla blev segrare i årets Trollet. 6/6 2018

 

Några av deltagarna.

 

Postadress:
Annebergs GIF
Granvalla
57023 Anneberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info