Hoppa till sidans innehåll

Gulsvarta Malmbäcks IF kommer på besök

29 APR 2011 22:58
Första matchen klarade AGIF utan större problem och åkte hem från Nässjö med 3 poäng i bagaget. Nu är det dags att återigen äntligen få testa på derbykänslan när nysatsande MIF kommer till Granvalla.
  • Uppdaterad: 29 APR 2011 23:18

När jag åkte tillbaks till Halmstad i måndags kände jag att Anneberg hade mer att ge. Gullringen var förvånansvärt uddlösa och Anneberg hade väldigt goda möjligheter att dryga ut sin målskillnad med minst 2 mål. 4-1 slutade nu matchen och jag tror att premiärmatchen var väldigt viktig för vårt lag i norra Småland. Att våra två anfallare fick göra mål i andra halvlek var vitalt, Jocke och Sickan är viktiga att få igång från början. 

 

Det blir ett par ändringar i laget i morgondagens match. De två startande ytterbackarna från Gullringen-matchen kan inte vara med och ersätts utav Sebastian Hadd och Ivan Crnoja. Hur startelvan ser ut återstår att se. Men Granvalla imorgon den 30 april kl. 15.00 är tiden och platsen ni ska ha koll på om ni vill få reda på det!

 

I Malmbäck återser vi forne AGIF-spelaren Alexander Karlsson som valt att återvända till klubben han representerade innan Anneberg. En mycket talangfull spelare som med sin speed och raka spelstil kan bli ett av årets värvningar i division 5 - förutsatt att han har tid att spela. Vi som var med och spelade mot Gränna hemma för några år sedan vet vad jag pratar om. Killen gick in och gjorde 5 baljor i vår 11-0-vinst. 

 

Imorgon visar vi att Anneberg spelar som bäst hemma, det är vår borg och vi bestämmer utgången där!!

Skribent: Ivan Lindholm

klart.se

 

 

Camilla blev segrare i årets Trollet. 6/6 2018

 

Några av deltagarna.

 

Postadress:
Annebergs GIF
Granvalla
57023 Anneberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info