Hagapojkarna besegrade i näst sista träningsmatchen

20 MAR 2011 17:07
Jag skriver näst sista för att matchen mot Holsby blev inställd, och ska eventuellt spelas av någon gång i en veckomatch. Dagens match mot Hagapojkarna slutar dock 5-2 till Anneberg fördel.
  • Skapad: 20 MAR 2011 17:07

Obesegrade ännu en försäsong alltså. Det ser lovande ut då jag tycker att motståndet höjts en nivå, tänker främst på segern mot Eksjö som var imponerande trots att spelet inte stämde. Seger med tre måls marginal mot Hagapojkarna är inte heller fy skam och får ses som ännu ett styrkebesked.

Men nu börjar matcherna som gäller något - tävlingsmatcherna.

Först ut är matchen i Smålandscupen mot Sommen kommande lördag. det ska bli intressant att se vilka som visat framfötterna och imponerat mest, och det är väl nu det tänkta A-laget ska silas fram. Vilken uppställning blir också intressant med tanke på just den breda truppen. Hur som helst tror jag och hoppas att Hallberg fått de svar han vill efter träningsmatcherna.

Inställd match igår - lyckad match idag! Hagapojkarna spelar till vardags i division 3, så det är mycket imponerande att besegra dem i en träningsmatch med 5-2. Om man ser till förra helgen också, när vi mötte NFF:s juniorer. Härligt att se att våra grabbar inte underskattar ett juniorlag utan presterar även emot dem. Det är annars ett problem som vi haft ute i Anneberg - en tendens att underskatta motståndet och därav prestera mycket sämre. Ser lovande ut!

/Ivano