Inställt igen?

27 MAR 2011 15:49
Det var tråkigt att höra. Inställd match mot Sommen i Smålandscupen. Det var andra på två veckor och det är ju alltid lite tråkigt att matcher blir inställda - det är ju dem spelare tränar för.
  • Skapad: 27 MAR 2011 15:49

Frågan är vad som händer nu.

Blir det WO? Täcker man upp helgens uteblivna match med en internmatch kanske? Skötte sig Stefan Lorentzon under helgen bravader?

Det skall bli mycket intressant att höra vad som hänt och vad som hända ska...

Jag låg i morse och kollade på damhockey, Segeltorp mot mitt kära Brynäs. Tyvärr blev det förlust. Dock efter matchen läste jag på Sportbladet, att en spelare i Brynäs klagat på att det var kvinnodomare i matchen och tyckt det var löjligt.

Efter att ha pluggat massa genus så tyckte jag det var ett intressant inlägg!

Min dator och jag kommer heller inte riktigt överens nu. Jag sitter hos en kompis och skriver detta inlägg då min egen dator har kollapsat sedan i fredags och jag ska köpa en ny imorgon.

På det blir det att ta det lugnt och gå och handla snart.

/Thamo