Hoppa till sidans innehåll

Närmar sig ledighet

13 APR 2011 20:28
Ibland är studentlivet hårt alltså. Verksamhetsförlagd utbildning på en förskola 17km från Halmstad stad. Hem och plugga till hemtenta som ska in på fredag, sen sova. Det har varit min vardag i snart två veckor. Enda räddningen i vardagen är att AGIF vägrar nollas!
  • Uppdaterad: 13 APR 2011 20:40

Det är kul att höra att man ändå lyckas kämpa till sig en poäng mot ett dominerande Assyriska. Enligt mina kontakter hade de mest av spelet, och en poäng när allt kommer omkring bättre än ingen alls. 

 

Dessutom hade vi flera borta. Simon som olyckligt skadat menisken och blir borta ett längre tag samt Jocke som dragit på sig en ordentlig förkylning. Även Niklas vars knä inte är 100%. 

 

Detta är något man som skadad måste tänka på till den uppskjutna säsongsstarten. Gå inte på för tidigt, ni ska räcka en hel säsong. Det blir, pga uteslutet raksträckederby, säsongs- och hemmapremiär på Granvalla den 25 april.

SE DÅ FÖR TUSAN TILL ATT VARA PÅ PLATS PÅ GRANVALLA KLOCKAN 15.00!

Jag vet att firman satsar på att göra läktaren livad den här säsongen. Och bossen för projektet Benny kommer itne göra någon besviken. 

 

Jag ser med stor glädje fram emot att vara på plats hur som helst. Så nu blir det att värma upp med toppenhams vändning i Champions League mot Real Madrid. Detta kan vara möjligt utan Peter Crouch.

 

/Thamo

Skribent: Ivan Lindholm

klart.se

 

 

Camilla blev segrare i årets Trollet. 6/6 2018

 

Några av deltagarna.

 

Postadress:
Annebergs GIF
Granvalla
57023 Anneberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info