Hoppa till sidans innehåll

Seriepremiären närmar sig med stormsteg

19 APR 2011 20:39
Coach Hallberg har längtat ivrigt efter det här inlägget, så jag sätter mig inomhus i detta strålande vårväder och svettas för hans skull.
  • Skapad: 19 APR 2011 20:39

I söndags blev det comeback i AGIF för min del och konstigt nog tog vi en seger när jag var med (det hörde inte till vanligheterna i fjol). 3-4 blev slutresultatet efter hattrick av Jocke S och ett mål av nyförvärvet Andreas från Eksjö Fotboll. Vväldigt rolig start för Andreas i klubben! 

 

Landsbros A-lag imponerade på mig även om vi inte gjorde en toppmatch. Deras tre mål har vi mycket att se tillbaka och lära av - Jocke L ska inte behöva ta en nickduell ensam mot tre stycken i andra halvleken och ibland är det okej att bara dunka bort bollen direkt och inte låta den studsa en gång så att motståndarlaget hinner fram. Oavgjort vore inte väldigt orättvist alls, men vinst till oss känns inte konstigt heller. 

 

Men seriepremiären närmar sig - och i dagsläget vågar jag inte gissa på vilken startelva det blir. Angenäma problem för Hallberg som jag ser det, men efter torsdagens träning är det förmodligen löst. Det ska bli intressant, jag kommer förmodligen komma och träna på torsdag och följa upplösningen, om man kan säga så. 

 

Synd att granvalla itne vill vara spelklar till måndag - matchen flyttas därför till konstgräset i Nässjö. Samma tid: den 25 april 15.00  - kom och titta!

 

Nu har jag just varit ute och tränat teknik och sprungit. Känner mig pigg i kroppen och snart är det nog dags att börja spela seriespel här i Halmstad. Det är en klubb som är intresserad men det är några bitar som återstår, jag kommer se till så jag kan spela i Anneberg på sommaren då jag jobbar på ODR-terminalen där då. 

 

Nu ska jag ta en dusch och avvakta läget. 

 

/Thamo

Skribent: Ivan Lindholm

klart.se

 

 

Camilla blev segrare i årets Trollet. 6/6 2018

 

Några av deltagarna.

 

Postadress:
Annebergs GIF
Granvalla
57023 Anneberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info