Ordningsregler

Hej alla GYMMARE 🤸🏼‍♀️🏋🏽‍♂️  [2020-11-03]

På förekommen anledning efter dagens beslut om skärpta allmänna råd för Jönköpings län så vill vi från AGIF hjälpa till att minska smittspridningen. 🤧
Då våra verksamhet är ideell och våra lokaler är små så gäller följande från den 4 november tillsvidare:

- Den som går in och använder lokalen ansvarar för att den är rengjord efter sig.
  Gäller ytor, utrustning och dörrhandtag.
- Familjemedlemmar tränar samtidigt.
- Övriga medlemmar tränar endast 1 person åt gången.
  (Undantaget de som umgås regelbundet, eget ansvar råder)

- Vid kö till lokalen så maximeras tiden i lokalen till 45 minuter.
- Lokalen ska vara tom mellan passen.
- Den som kommer till lokalen visar hänsyn till den som befinner sig i lokalen.
🙏🏻
Vi kommer att placera en P-skiva vid entrén där ni ställer in er ankomsttid så att personer på kö kan räkna ut väntetiden.
Högst belastning är normalt vardagar mellan kl 07:00-09:00 samt 16:00-20:00.
Prata med varandra och försök hitta ett lämpligt schema.
Vi hoppas verkligen att alla ställer upp på detta.
Alla som vill pausa sina medlemsavgifter meddelar oss när restriktionerna släpps så lägger vi på extra veckor på era nycklar.
Vi utvärderar effekten av åtgärden i helgen.
Var rädda om varandra. 🥰🤗
Huvudstyrelsen.

• Lås alltid upp dörren med din nyckel. Även om ni är flera som går in samtidigt. Detta är för allas säkerhet, din nyckel är personligt och får ej överlåtas. Du ansvarar för att du inte släpper in obehöriga.
  • Du ska alltid se till att ytterdörren är stängd och låst när du lämnar lokalen.
  • Tag alltid av dig ytterskorna vid ytterdörren.
  • Se till att det alltid ser rent och snyggt ut efter dig. Plocka undan vikter, hantlar och övriga redskap efter användning. Lämna det så som du vill finna det.
  • Torka av konditionsmaskiner och träningsmaskiner med papper och rengöringsspray efter användning. Papper och sprayflaska finns i lokalen.
  • Om något i gymmet går sönder eller om du upptäcker trasig utrustning, ev. skadegörelse ber vi dig kontakta, Håkan Hammarin 070-5946471.
  • Barn som medtages till gymmet får icke röra sig fritt i gymmet. Du har ansvar för barnets/ens säkerhet i gymmets lokaler.
  • Ungdomar under 14 år måste träna i vuxens sällskap.
  • Ha alltid träningskläder på dig vid träning i gymmet. För träning i gymmet krävs strumpor eller skor. Barfotaträning är ej tillåtet. Skor som används skall vara skor som bara används inomhus. Tänk på att alltid ta med dina tillbehörigheter hem.
  • Alla vill vi trivas och ha det trevligt på gymmet. Använd ditt sunda förnuft. Respektera dina medtränande och håll en rimlig ljudnivå.
  • All träning sker på egen risk och under eget ansvar.
  • Träna hårt och smart, ha roligt!
  • Annebergs GIF har nolltolerans mot droger. Detta gäller såväl dopningspreparat som andra droger (narkotika, alkohol och dylikt).
  • Annebergs GIF har rätt att stänga av gymanvändare som inte följer ordningsregler, utan återbetalning av avgift. En avstängning kan vara tidsbestämd eller tills vidare.
  • Annebergs GIF har rätt att abonnera gymmet. Information finns således anslaget i entrén.
Uppdaterad: 13 NOV 2019 19:57 Skribent: Håkan Hammarin

Flexatorvallen