AGIF:s medlemsavgifter för 2020 är följande:

Medlem:  150 kr.

Familj:     450kr.   (Alla boende i samma hushåll)

Nya medlemmar Swishar till 123 274 00 58

I meddelandet fyller de i personnummer enl. ÅÅÅÅMMDD-NNNN. samt en e-postadress och telefonnummer.

Lämna även era uppgifter via detta formulär så att vi kan kontakta er och skicka nästa medlemsavgiftsavi via e-post.

Här kan ni även registrera familjemedlemmarna och deras personnummer:

På årsmötet 2011 beslöts det att sänka medlemsavgiften för de allra flesta till 150 kr. och 450 kr. för familjeavgift. Syftet är att vi ska få fler medlemmar på sikt  samt  ge sektionerna möjlighet att ta ut deltagaravgifter.

För att vi ska kunna söka bidrag för ungdomar mellan 7 o 20 år på våra aktiviteter i fotboll, tennis, gymnastik och skid/ol är det viktigt att vi får in medlemsavgifter på dessa eftersom det är enbart medlemmar vi kan söka på.

Styrelsens policy är att alla som deltar i AGIF:s aktiviteter eller använder våra anläggningar skall vara medlemmar.

Styrelsen AGIF

genom Nils-Gunnar Andersson, kassör AGIF